T3820O23Met de al te frisse lente in gedachten zouden we bijna vergeten dat de zomermaanden in aantocht zijn! Na een werkjaar waarin we weer het beste van onszelf hebben gegeven, gaat menig Zonhovenaar straks ook op vakantie. Tijdens de komende zomermaanden trekken velen er eens op uit. Omdat wij wel eens benieuwd zijn naar waar Zonhovenaren op vakantie gaan, hebben we een heuse vakantiewedstrijd op touw gezet.

Ga jij deze zomermaanden op vakantie naar het buiten- of binnenland, een citytrip, een weekje logeren bij familie, op pelgrimstocht of bivak, een dagje naar Scherpenheuvel of …? Stuur dan een postkaart naar het federatiesecretariaat en wij hangen deze kaartjes in de centrumkerk op. De postkaart dient wel een link te hebben met het kerkgebeuren (kerk, kapel, beeld, processie, heiligdom…). Zo brengen we de wereldkerk een beetje binnen in onze gemeenschap.

Als er genoeg deelnemers zijn, verloten we eind september een abonnement op het parochieblad aan een van de inzenders. Schrijf daarom duidelijk je gegevens op de postkaart en stuur deze naar

het federatiesecretariaat
Klodsbergweg 5