Intredewandeling nieuwe federatiepastoor in Termolen

Sinds 1 september is priester Rik Renckens officieel in dienst als federatiepastoor, voor de vier parochies van Zonhoven. Om de sfeer en de eigenheid van elk van die parochies te ervaren, wil hij een intredewandeling doen doorheen de verschillende gehuchten en aan de buitengrenzen ervan.
Op zaterdag 27 oktober zal hij zo’n wandeling maken doorheen Termolen.
Zijn wandeling start aan de Ballewijerkapel en gaat dan langs drie kapellen: de Holsteenkapel, de Elstrekenkapel en de Elsbergkapel.
De intredetocht eindigt aan en in de kerk O.L.Vr. Maagd der Armen.

Tijdsschema en stratenschema

15u.00: Ballewijerkapel.
15u.15: Ballewijer – Korenmolen, Koningsbergweg, Holsteenweg.
16u.00: Holsteenkapel.
16u.15: Holsteenweg, Kapelbergweg, Heivinkstraat, Eksterstraat, Lijsterstraat, Vlasbergweg,
Molenweg, Elstrekenweg.
17u.00: Elstrekenkapel.
17u.15: Elstrekenweg, Hoekstraat, Rustwijerweg, Elsbergweg.
17u.45: Elsbergkapel.
18u.00: Sparrenweg, Vossenbergweg, Molenweg, kerk.
18u.30: eucharistieviering.

Wat verwachten wij van jou?

• Je kan, als hij in jouw straat voorbijkomt, hem evt. een wens of een boodschap overhandigen. (Dat mag ook als je niet katholiek bent !)
  • Je kan naar één van de kapellen gaan waar hij halthoudt, daar met hem even bidden en een babbel doen.
  • Je kan naar de kerk komen tegen 18u.00, en hem daar opwachten en luisteren naar het verslag van zijn tocht.
  • Je mag ook gewoon naar de eucharistieviering komen om 18u.30.
  • Na die eucharistie is er gelegenheid tot napraten bij een hapje of een drankje.

Danny, Cyriel, Gilberte, Irène, Marie-Jeanne,
het parochieteam van Termolen.