Sint-Vincentius heeft nieuwe contactgegevens

De vrijwilligers van de Sint-Vincentiusvereniging zijn al jarenlang actief in Zonhoven. We zijn steeds op zoek om steun en medewerkers voor hulp bij Centrum Ozanam kleding- en speelgoedverkoop, voedselbedeling en activiteiten voor kinderen van kansarmen.

We maken ook dankbaar gebruik van de moderne media om onze bereikbaarheid zo optimaal mogelijk te houden. Daarom zijn vanaf dit jaar de contactgegevens aangepast. We willen hierbij uitdrukkelijk vragen om het vorige telefoonnummer niet meer te gebruiken. En we willen iedereen vragen om onze actuele contactgegevens zoveel mogelijk door te geven.

We zijn bereikbaar via gsm 0472 19 81 41 – e-mail sintvincentiuszonhoven@gmail.com

CENTRUM OZANAM

Centrum Ozanam (gelegen achter de kerk van Terdonk) is het werkterrein van de Sint-Vincentiusvereniging Zonhoven. Van hieruit worden voedselpakketten verdeeld aan mensen die dat nodig hebben. Er is ook een ruimte waar tweedehandskleding wordt verkocht. Breng uw afgedankte, maar nog bruikbare kleding naar het centrum. Kom eens langs en koop wat moois. Iedereen is welkom! De opbrengst dient om voedsel aan te kopen en hulp te bieden aan de kansarmen van Zonhoven. Uw bezoek kan dus een steun zijn.

Open op maandag van 09.00 tot 12.00 u. en op woensdag van 09.00 tot 12.00 en van 14.00 tot 17.00 u.