De inschrijfmethode voor het vormsel

Heb je besloten dat jij op 3 mei 2020 gevormd wil worden en daarbij wil meedoen aan onze activiteiten? Super! Dan kan je je hier inschrijven. Hier kan je nog de visie achter onze jaarwerking vinden.

Algemene inschrijving

Om je in te schrijven dien je volgend stappenplan te doorlopen, indien je voorheen nog nooit een kind via deze website hebt ingeschreven, anders ga naar Inschrijven als ik al een kind inschreef.

 1. Kies je traject voor het vormsel in het menu Levensmomenten > Vormsel > Traject Vormsel.
 2. Eerst moet je je registreren. Hiervoor klik je op “registreer” onder het blokje “aanmelden” (misschien moet je een beetje naar beneden scrollen om dit te zien). Je gaat dan naar een registreer pagina van wordpress. Geef hier een gebruikersnaam in en het email-adres van de ouder die de regristratie in orde brengt. Klik op ‘Registreer’. Vervolgens zal je terugkomen op deze pagina.
  Registreren
 3. Je ontvangt vervolgens een mail op het ingegeven email-adres. Het onderwerp van de mail zal “[Federatie Zonhoven] Je gebruikersnaam en wachtwoord” zijn. (Let op: als je niet meteen een mail krijgt controleer ook je Spamfolder of de map ‘Ongewenste email’.)
 4. Ga naar het traject van je keuze.
 5. Vul nu je gebruikersnaam en wachtwoord in.
 6. Vul het inschrijfformulier in (dit is waar alle informatie over jouw, je ouders, je doopsel etc gevraagd worden).
 7. Je ontvangt een mail ter bevestiging van je inschrijving (Onderwerp: “Reservering in behandeling.”) Later ontvang je een bevestigingsmail met als onderwerp “Reservering bevestigd”.
  Het kan zijn dat deze e-mail in de SPAM-map terechtkomt.
 8. Je algemene inschrijving is nu in orde. Vergeet niet om de betaling nog in orde te maken en in te schrijven voor een jaarengagement of keuzeactiviteiten (hiervoor moet je niet wachten tot je inschrijving bevestigd is).
  1. De inschrijving voor de vormselvoorbereiding van Centrum/Halveweg/Terdonk is definitief na storting van 35 euro op rekeningnummer BE49 4547 0651 9171 van “Vormsel” als bijdrage in de kosten van de vormselvoorbereiding (persoonlijke vormselfoto en de groepsfoto’s inbegrepen).

Inschrijven keuze-activiteiten

 1. Ga naar de lijst met keuze-activiteiten of jaarengagementen.
 2. Klik op de activiteit die je graag wilt doen.
 3. Zorg dat je ingelogd bent met je gebruikersnaam en wachtwoord, vervolgens vul je de voor- en achternaam van de vormeling in en klik je op “Inschrijven”.
 4. Je zal opnieuw eerst een mail met “reservering in behandeling” en later een bevestiging krijgen.
  Het kan zijn dat deze e-mail in de SPAM-map terechtkomt.
 5. Opgelet: Noteer zelf goed wanneer jouw activiteit zal doorgaan! Indien er nog informatie ontbreekt, kom dan zeker nog eens kijken op een later tijdstip. In de aanloop naar de activiteit zal er een update verschijnen bij de uitleg van de activiteiten.

Wijzigen wachtwoord

 1. Wanneer je ingelogd bent kan je je wachtwoord aanpassen. Klik op ‘Federatie Zonhoven’ in de zwarte balk bovenaan de pagina en vervolgens ‘Profiel’. OF je kan rechtsklikken op je naam in de linkerbovenhoek en kiezen voor ‘Profiel wijzigen’.
 2. Onder het titeltje ‘Over jezelf’ kan je een nieuw wachtwoord ingeven en opnieuw bevestigen.
 3. Vergeet dan niet te klikken op ‘Profiel bijwerken’.

Vraag of hulp nodig?

Mail: vormsel@federatiezonhoven.be
Bel: +32 485 379 775