Wanneer je bent ingelogd, verschijnt er bovenaan in je webvenster een zwarte balk. Uiterst rechts zie je “Hallo, naam” en naam bevat jou naam waarmee je registreerde. (zie foto hieronder voor gebruiker kimmeke).

ingelogd

Je kan hierop klikken en vervolgens komt er een uitklapmenu, kies daar “Profiel wijzigen”, zoals in onderstaande figuur.

profielwijzigen

Je krijgt nu een scherm waarin je de gegevens van je profiel kan aanpassen. Het bovenste gedeelte ziet er als volgt uit.

profielbegin

Scroll vervolgens naar beneden tot je bij de sectie “Over jezelf” komt, hier kan je een nieuw wachtwoord ingeven en dit dien je tevens te herhalen.

wachtwoord

Ga nu tot onderaan de pagina en klik op bijwerken. Als je nu terug naar de website wenst te gaan, kan je linksboven klikken op “Federatie Zonhoven”. Dan kom je op de hompagina terug en kan je weer verder.